Doneren

Peter-Erik & Dirk Ras

Peter-Erik van Sisseren

‘Mijn naam is Peter-Erik en ik ben een van de eigenaren van SKS Fysiotherapie. Wat begon als een eigen fysiotherapiepraktijk, heeft geleid tot een prachtige samenwerking met bestaande praktijken en is uitgegroeid tot SKS Fysiotherapie zoals we het nu kennen. 

Sporten is nooit zo mijn ding geweest. Enige onhandigheid betreffende coördinatie maakte dat ik nooit lang in een sport bleef hangen. Het beoefenen van watersport doe ik daarentegen, met veel enthousiasme. Daarnaast loop ik hard en zit af en toe op de mountainbike. Met de collega’s van SKS doen we regelmatig mee met lokale evenementen, zowel met patiënten als therapeuten samen. De ervaring leert dat door het hebben van een doel is het makkelijker op te brengen is om langere tijd te blijven trainen.

Mijn goede vriend Dirk, die ik al vanaf de Havo ken, heb ik gevraagd mij te begeleiden. Met zijn achtergrond zal hij zeker een goede steun zijn. We gaan de race samen beleven. Hieronder een korte introductie.’

Dirk Ras

‘Ik ben Dirk Ras, al jaren docent sport en animatie en zelf fanatiek sporter. Met name hardlopen en open waterzwemmen, maar ook spring ik graag op de ATB. Ik probeer gemiddeld één keer per maand ergens aan een wedstrijd mee te doen. Het gevecht tegen de elementen en soms tegen jezelf is het mooiste wat er is.

Binnen de praktijk SKS heb ik een clinic open waterzwemmen gegeven aan een groep van 8 uitgerevalideerde patiënten en collega’s van de praktijk. Deze 8 fanatiekelingen hebben de Asser City Swim van 2017 uitgezwommen.

Nu begeleid ik Peter-Erik richting dit geweldige evenement, waar we samen voor gaan. Het belangrijkste is eerst werken aan een uitstekende basisconditie en goed uithoudingsvermogen en van daaruit sport specifiek en gerichter gaan trainen. Blessurevrij aan de start in september en vervolgens de eindstreep halen, staat daarbij uiteraard voorop. Ik heb er zin in!’